Matança do Porco at Casa da Madeira on RTPi

Our 8 minute segment on the matança do porco (‘killing of the pig’) at Toronto’s Casa da Madeira Community Centre aired today on RTPi. In it we focus on the rural food traditions preserved and passed on by Portuguese immigrants and their descendants in the ethnic clubs, and the volunteer work that goes into keeping these clubs and traditions alive. You can watch the episode here.

O nosso segmento sobre a matança do porco na Centro Comunitário Casa da Madeira de Toronto foi emitido hoje na RTPi. Neste episódio focamos as tradições gastronómicas rurais preservadas a transmitidas pelos emigrantes e os seus descendentes através dos clubes étnicos, e o trabalho voluntário que está por detrás da manutenção destes clubes e tradições. Pode vêr o segmento aqui.

Matanca do porco blog

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s